Очень люблю выпечку пекарни "Милльвилль" (есть во многих супермаркетах, но мы покупаем в Караване). Хлеб вкусен, хоть и, конечно, дороговат, но наш фаворит - круассан. Оооо, что это за круассан! Огромный, так что одолев его с чаем на завтрак, ничего больше в себя не впихнёшь, с миндальным кремом, и миндалем же сверху присыпанный, хрустящий и мягкий, тающий во рту... Вкуснятина
А ещё есть черримилль, крекелин, шассон... И хлеб разнообразнейший, с орешками, овощами, фруктами.
На пакетах же замечательное послание к покупателю:
"Вас вітає Мілльвілль!
"Вас вітає Мілльвілль!
Мілльвілль - це чудернацьке містечко, де хліб печеться в кожному домі, де випікання хлібу - справжнє диво!
Рано-раненько добродушні пекарі, наспівуючи, приступають до роботи. Причакловуючи, замішують вони свіже пухке тісто, а воно росте, заколисане пташиними співами і пахощами свіжоскошених трав.
Тільки-но тісто набуває сили, воно ніби оживає і намагається втекти з діжки. Тоді тісто вмовляють і припрошують, співають йому пісень і задобрюють сезамом, родзинками, горішками, ваніллю та іншими смаковинками.
Врешті-решт тісто гордовито надувається і віддається у вправні руки смішливих пекарів. Відлупцювавши його для годиться, мілльвілльці випікають такий хліб, що у людей голова обертом іде від тих хлібних пахощів.
Хто скуштує хрустку золотаву скоринку та запашну м'якушку, стає бадьоріший і добріший, посміхається і радіє кожній миті життя щиро, як у Мілльвіллі.
Недаремно люди кажуть, що мілльвілльський хліб - душевний!
Смачного вам дня!"