влюблена в книги. Взаимно
А вкусная штука, сытная и согревающая.
Рецепт
Для 3-4 порцій супу:
1 велика цибулина
3 великі морквини
2 картоплини
2 зубчики часнику
1 ч.л сухого меленого імбиру
1 ч.л меленої куркуми
сіль за смаком
60 г вершкового масла
60 г сиру чеддер
Для початку помийте та очистіть овочі.
На дно каструлі, у котрій ви готуватимете суп, налийте 1 ст.л соняшникової олії та додайте імбир та куркуму. Прогрійте спеції у олії на невеликому вогні протягом хвилини, далі наріжте мілко цибулю, натріть зубчики часнику та злегка обсмажте їх у спеціях. Додайте решту нарізаних овочів та залийте гарячою водою так, щоб усі інгредієнти повністю були у воді, але не більше. Після того, як вода почне кипіти — додайте трохи солі.
Варіть овочі близько 20 хвилин, доки вони стануть м’якими. Вода трохи википить з каструлі, це нормально.
Візьміть ручний блендер та прямісінько у каструлі блендеризуйте овочі до стану пюре, додайте хороше вершкове масло та шматочки чеддеру, змішайте усе за допомогою ручного блендеру ще раз.
Подавайте суп гарячим з зеленню та сухариками.
Нехай прохолода осінніх днів дарує вам лише приємні романтично-меланхолійні настрої. Не хворійте, любі мої!

Рецепт
Для 3-4 порцій супу:
1 велика цибулина
3 великі морквини
2 картоплини
2 зубчики часнику
1 ч.л сухого меленого імбиру
1 ч.л меленої куркуми
сіль за смаком
60 г вершкового масла
60 г сиру чеддер
Для початку помийте та очистіть овочі.
На дно каструлі, у котрій ви готуватимете суп, налийте 1 ст.л соняшникової олії та додайте імбир та куркуму. Прогрійте спеції у олії на невеликому вогні протягом хвилини, далі наріжте мілко цибулю, натріть зубчики часнику та злегка обсмажте їх у спеціях. Додайте решту нарізаних овочів та залийте гарячою водою так, щоб усі інгредієнти повністю були у воді, але не більше. Після того, як вода почне кипіти — додайте трохи солі.
Варіть овочі близько 20 хвилин, доки вони стануть м’якими. Вода трохи википить з каструлі, це нормально.
Візьміть ручний блендер та прямісінько у каструлі блендеризуйте овочі до стану пюре, додайте хороше вершкове масло та шматочки чеддеру, змішайте усе за допомогою ручного блендеру ще раз.
Подавайте суп гарячим з зеленню та сухариками.
Нехай прохолода осінніх днів дарує вам лише приємні романтично-меланхолійні настрої. Не хворійте, любі мої!

Сами пробовали?
У меня, ленивой кулинарки, рецепт гораздо проще. Отварила морковь, перемолола в блендере, добавила чуть сливочного масла или сливок. А в миску - сметанки. И всё.
Западный фермер, да, сама, правда, я не люблю совсем уж пюре, так что у меня было частично блендеризированное, не так, как на фото из рецепта.
А картошечка и гренки? Они там жизненно необходимы!
Для меня картошка в супе - неизбежное зло. Если готовлю исключительно для себя, картошка из списка ингредиентов вычеркивается.
Исключение - бульон с сухариками. Потому что если там не будет сухариков, то это будет не "суп", а вода.
Но опять же - это скорее об ощущении комфорта. Если суп с гренками или картошкой мне дают в кафе или в гостях, упрямиться не стану, а вежливо всё съем.
Но к борщу обязательна сметана, а укроп - в тарелку, мелко накрошенный